Авторски бижута от карбон

Бижутата винаги са били важна част от историята на човека. Те представляват декоративни предмети, които хората носят като лично украшение. Такива са колиетата, гривните, пръстените, обеците, брошките, ръкавелите и т.н  Могат да се носят както върху дрехите, но и върху тялото директно.  Те могат да бъдат луксозни и скъпи или ежедневни и евтини. Нека да разгледаме повече за тях и да видим с какво се отличават бижутата, който се предлагат в онлайн магазин Carbon Touch?

Покажи описание

 

От какво са изработени 

За изработката на накити се използват различни материали. В древността са използвани черупки от миди, пера, камъчета, а в последствие мед, бронз, злато, сребро и др. Бижутерите се научили да инкрустират скъпоценни камъни, диаманти и други елементи. В зависимост от използваните материали и начинът на производство се определя и цената на украшенията.  В днешно време широка употреба имат евтините суровини като пластмаса, стъкло, дърво и други синтетични вещества. Същевременно обаче сред скъпите материали започва употребата и на нови високотехнологични материи, който до скоро са се ползвали в автомобилостроенето, самолетостроенето и космическата индустрия. Такъв материал е карбонът (въглеродните влакна), добре познат сред почитателите на F1 – Формула 1 и спортните автомобили. 

Карбон за луксозни бижута

С какво се отличават луксозните бижута от карбон

Тъй като карбонът е иновативен и скъп високотехнологичен материал, а работата с него изисква прецизност и часове ръчен труд можем да причислим накитите, изработени от него към луксозните бижута. Те са уникални, тъй като са почти изцяло ръчна изработка, а това прави всеки продукт сам за себе си уникален. Същевременно те са оригинални, тъй като се използват 100% истински въглеродни влакна, а не фолио. 

Самите украшения са нестандартни, като особено интересен е техния графитен цвят, въпреки че повечето клиенти ги определят като черни бижута. 

Луксозни бижута от карбон

За да внесат малко блясък в украшенията от въглеродни влакна, наши дизайнери инкрустират кристали Swarovski и металът, който използват за свързващи елементи е стомана. Предстои разработката на дизайнерска луксозна линия бижута от карбон в комбинация със злато, сребро, както и влагане на истински диаманти. 

Какви модели са достъпни в онлайн магазин Carbon Touch

В нашата колекция авторски луксозни бижута от карбон можете да намерите интересни дамски и мъжки бижута, като сме се постарали да има разнообразие от модели, които да задоволят и най-претенциозния вкус.  При нас, онлайн можете да откриете следните видове луксозни бижута от карбон:

 

Произвежданите от нас луксозни продукти са изработени от ръцете на нашите майстори занаятчии, които имат дългогодишен опит в обработката на карбон. Суровините, които използваме са подбрани сред най-добрите на пазара, за да гарантираме високото качество и достъпните цени на нашите продукти.

Защо да се доверите на Карбон Тъч

Освен голямото разнообразие от луксозни бижута от карбон, в нашия онлайн магазин ще откриете изгодни оферти, а нашият екип от експерти в областта на работата с карбон от една страна, както и модата от друга, с удоволствие ще Ви съдействат при избора напълно безплатно. Искаме да Ви напомним, че при нас можете да очаквате и различни приятни изненади като редовни намаления на цените, сезонни и месечни кампании, изгодни условия за връщане или замяна на покупките. Очакваме Ви!

От какво са изработени

С какво се отличават луксозните бижута от карбон

Какви модели са достъпни в онлайн магазин Carbon Touch

Защо да се доверите на Карбон Тъч

Филтрирано търсене
Показани 1 от 9 | 102 (12 Страници)
Карбонова гривна Double Surf Cord B...
Промоция -10% Нов

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord B...

26.10€

29.00€

Карбонова гривна Double Surf Cord Mint Black Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: черен   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord R...
Промоция -10% Нов

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord R...

26.10€

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: червен   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Surf Cord Rose
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна Surf Cord Rose

20.00€

25.00€

Карбонова гривна Surf Cord Rose Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработен е от паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: бебешко розов   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова персонализирана ...
Промоция -20% Нов

Zak Code

Карбонова персонализирана ...

39.20€

49.00€

Карбонова персонализирана гривна Double Leather Ръчно изработена мъжка кожена гривна със закопчалка от карбон (въглеродни влакна) и малки масивни карбонови мъниста с възможност за персонализация. Перфектен подарък за мъж, баща, гадже, съпруг, шафери, кумове, близки и др. Гривната е изработена от класическа кръгла кожа със специално разработена стоманена магнитна закопчалка с покритие от 100% истински карбон и 3D лаково покритие. Мънистата са ръчна изработка от масивен карбон. Специалната магнитна закопчалка е изработена от неръждаема стомана с покритие от истински карбон, е проектирана и ръчно изработена с внимание в детайла от майсторите на Zak Code. Можете да персонализирате всяко мънисто с всеки текст, дума, име - до 5-6 символа. Ще го напечатим върху мънистото. Текстът може да бъде напечатан само с този шрифт и може да бъде на кирилица или латиница.   Забележка: Не можем да печатим повече от 5-6 символа, тъй като мънитото е овално в краищата. Ще трябва Вие да ни предоставите цялата информация за персонализиране. Моля добавете в коментар към поръчката какъв искате да бъде текста на всяко едно от мънистата. Моля, не забравяйте да изберете колко мъниста искате. Не забравяйте, че не можем да изпишем повече от 5-6 символа на 1 мънисто. Предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики: Материали: 100% истински карбон, неръждаема стомана Естествена телешка кожа - 6мм Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Карбонови масивни мъниста с персонализиран текст. Тегло: 15 g   Необходимо време за изработка - 5 - 7 работни дни   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонови обеци Diamonds
Промоция -20% Нов

Zak Code

Карбонови обеци Diamonds

55.20€

69.00€

Карбонови обеци Diamonds Уникални екстравагантни обеци на винт от карбон "Diamonds”, изработени от 100% истински карбон в графитен цвят с модерен Premium мат завършек. Всеки един детайл на обеците е изработен от масивна конструкция от 2 пласта истински карбин със свързващи елементи от неръждаема стомана. Обеците се предлагат в луксозна картонена подаръчна кутия и подаръчна торбичка от органза за съхранение. Към всеки чифт обеци добавяме и сертификат за качество на използваните материали.    Характеристика: • Основа от неръждаема стомана • Premium мат завършек • 100% истински карбон • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Размери на обеците: • Цвят: черен графит • Тегло: 12 гр (чифт)
Карбоново колие Geometric
Промоция -5%

Zak Code

Карбоново колие Geometric

71.25€

75.00€

Карбоново колие Geometric Ако търсите абстрактно и различно колие, можете да изберете нашия модел Geometric, изработен от въглеродни влакна (карбон) с дълбоко 3D гланц ефект. Дизайнът на това карбоново колие е семпъл за любителите на класическите форми, но абстрактен, за да привлича погледите и любопитството на останалите.  Форма на бижуто е масивна, изработена от 16 слоя истински карбон. Колието се предлага с метална верига, която може да бъде удължена по желание на клиента. Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики: Характеристика: • Масив - 16 слоя от истински карбон • 3D дълбоко гланцово покритие • Метална 2 мм верига • Тегло: 15 gr • Размери на висулката: ..... mm; 4 мм дебелина   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбонова гривна голяма Black...
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна голяма Black...

63.20€

79.00€

Карбонова гривна голяма Black Stones Ръчно изработена дамска гривна от истински карбон с Premium мат ефект и най-високо качество. Гривната е масивна, изработена от 6 слоя карбон, a за повече блясък сме добавили 5 черни кристала Swarovski по повърхността й.  Предлага се в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики • Масив от 6 слоя истински карбон • Premium мат покритие  • 5 черни кристала Swarovski (∅ 3,2мм) • Тегло: 7 гр • Размери на гривната: Ширина 2 см , 1,5 мм дебелина   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Формата на гривната е кръгла, а не овална. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонови обеци Big Tree of Life Hig...
Промоция -10%

Zak Code

(5/5):
rating

Карбонови обеци Big Tree of Life Hig...

80.10€

89.00€

Карбонови обеци Big Tree of Life High Gloss Swarovski    Тези обици са части от колекцията бижутатa "BIG TREE OF LIFE", с които се гордеем. Нашият master piece.    Изработени от 16 слоя 100% истински карбон. Погледът бива привлечен от блясъка на 7те кристала Swarovski в основата на обеците. Перфектното допълнение към стилния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана. Могат да бъдат перфектно комбинирани с колие  ДАМСКОКАРБОНОВО КОЛИЕ  "BIG TREE OF LIFE" HIGH GLOSS от същата колекция "BIG TREE OF LIFE" Обеците се предлагат в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия. Вашето стилно, изискано и изчистено бижу! Характеристики: Масив от 16 слоя истински карбон 3D high gloss покритие  7 бели кристала Swarovski  (∅ 3мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Размери карбонова висулка: ∅ 60 мм; 4 мм дебелина Тегло: 14гр (чифт)   Тук можете да намерите повече карбонови обеци от Carbon Touch.
Карбонови ръкавели Black Stones
Промоция -5%

Zak Code

Карбонови ръкавели Black Stones

71.25€

75.00€

Карбонови ръкавели Black Stones Стилни и модерни карбонови ръкавели с  Premium matte завършек. Изработени от 2 слоя карбон и стоманена база.  За повече блясък добавихме три черни камъка Swarovski. Предлагат се в елегантна подаръчна кутия.   Характеристики • 2 слоя истински карбон •  Premium matte •  3 черни кристали Swarovski (∅ 2.4 mm) • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Тегло: 15 гр (чифт) • Размери:  2 см x 1 см x 1,8 см , 3 мм дебелина   Тук можете да намерите повече карбонови ръкавели от Carbon Touch.
Показани 1 от 9 | 102 (12 Страници)