Авторски бижута от карбон

Бижутата винаги са били важна част от историята на човека. Те представляват декоративни предмети, които хората носят като лично украшение. Такива са колиетата, гривните, пръстените, обеците, брошките, ръкавелите и т.н  Могат да се носят както върху дрехите, но и върху тялото директно.  Те могат да бъдат луксозни и скъпи или ежедневни и евтини. Нека да разгледаме повече за тях и да видим с какво се отличават бижутата, който се предлагат в онлайн магазин Carbon Touch?

Покажи описание

 

От какво са изработени 

За изработката на накити се използват различни материали. В древността са използвани черупки от миди, пера, камъчета, а в последствие мед, бронз, злато, сребро и др. Бижутерите се научили да инкрустират скъпоценни камъни, диаманти и други елементи. В зависимост от използваните материали и начинът на производство се определя и цената на украшенията.  В днешно време широка употреба имат евтините суровини като пластмаса, стъкло, дърво и други синтетични вещества. Същевременно обаче сред скъпите материали започва употребата и на нови високотехнологични материи, който до скоро са се ползвали в автомобилостроенето, самолетостроенето и космическата индустрия. Такъв материал е карбонът (въглеродните влакна), добре познат сред почитателите на F1 – Формула 1 и спортните автомобили. 

Карбон за луксозни бижута

С какво се отличават луксозните бижута от карбон

Тъй като карбонът е иновативен и скъп високотехнологичен материал, а работата с него изисква прецизност и часове ръчен труд можем да причислим накитите, изработени от него към луксозните бижута. Те са уникални, тъй като са почти изцяло ръчна изработка, а това прави всеки продукт сам за себе си уникален. Същевременно те са оригинални, тъй като се използват 100% истински въглеродни влакна, а не фолио. 

Самите украшения са нестандартни, като особено интересен е техния графитен цвят, въпреки че повечето клиенти ги определят като черни бижута. 

Луксозни бижута от карбон

За да внесат малко блясък в украшенията от въглеродни влакна, наши дизайнери инкрустират кристали Swarovski и металът, който използват за свързващи елементи е стомана. Предстои разработката на дизайнерска луксозна линия бижута от карбон в комбинация със злато, сребро, както и влагане на истински диаманти. 

Какви модели са достъпни в онлайн магазин Carbon Touch

В нашата колекция авторски луксозни бижута от карбон можете да намерите интересни дамски и мъжки бижута, като сме се постарали да има разнообразие от модели, които да задоволят и най-претенциозния вкус.  При нас, онлайн можете да откриете следните видове луксозни бижута от карбон:

 

Произвежданите от нас луксозни продукти са изработени от ръцете на нашите майстори занаятчии, които имат дългогодишен опит в обработката на карбон. Суровините, които използваме са подбрани сред най-добрите на пазара, за да гарантираме високото качество и достъпните цени на нашите продукти.

Защо да се доверите на Карбон Тъч

Освен голямото разнообразие от луксозни бижута от карбон, в нашия онлайн магазин ще откриете изгодни оферти, а нашият екип от експерти в областта на работата с карбон от една страна, както и модата от друга, с удоволствие ще Ви съдействат при избора напълно безплатно. Искаме да Ви напомним, че при нас можете да очаквате и различни приятни изненади като редовни намаления на цените, сезонни и месечни кампании, изгодни условия за връщане или замяна на покупките. Очакваме Ви!

От какво са изработени

С какво се отличават луксозните бижута от карбон

Какви модели са достъпни в онлайн магазин Carbon Touch

Защо да се доверите на Карбон Тъч

Филтрирано търсене
Показани 1 от 9 | 138 (16 Страници)
Карбоново колие Hexagon
Промоция -20%

Zak Code

Карбоново колие Hexagon

52.00€

65.00€

Карбоново колие Hexagon Впечатляващо двойно геометрично колие, изработено от масивен истинско карбон с матово покритие. Колието се предлага с две верижки от неръждаема стомана в сребърен и черен цвят. Магнитната закопчалка от неръждаема стомана е сигурна и е идеално допълнение към другите съединителни елементи от неръждаема стомана. Колието се предлага в удобна торбичка за съхранение и елегантна кутия за подарък. Придружено е от сертификат за използваните материали.   Можете да комбинирате това специално бижу с Карбонови обеци Hexagon или Hexagon Crystals.   Характеристики Масивна структура от 12 слоя 100% истински карбон Матово покритие Кръгла верижка Rolo от неръждаема стомана - ∅ 3 мм – черен и сребърен цвят Магнитна закопчалка от неръждаема стомана ( 22,50 х 10 мм отвор: 3 мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Тегло: 20 гр Размери на малката висулка: 25 х 30 мм; 3 мм дебелина Размери на голямата висулка: 50 х 55 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord B...
Промоция -20%

Zak Code

(5/5):
rating

Карбонова гривна Double Surf Cord B...

23.20€

29.00€

Карбонова гривна Double Surf Cord Mint Black Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: черен   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord E...
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord E...

23.20€

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: син   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord G...

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord G...

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: сив   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord O...
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord O...

23.20€

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: оранжев   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord P...
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord P...

23.20€

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: лилав   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord R...

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord R...

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: червен   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Double Surf Cord W...
Промоция -20%

Zak Code

Карбонова гривна Double Surf Cord W...

23.20€

29.00€

Лятото е тук и ние създадохме модерна и готина лятна гривна. Изработенa е от двойно паракорд въже в различни цветове, приятно за носене. Специалният елемент, добавен от нашите занаятчии, е  закопчалка с покритие от 100% истински въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана и висококачествено лъскаво 3D покритие. Карбоновите гривни Surf Cord са отличен летен аксесоар за Нея и за Него. Можете да избирате между различни цветове и да направите вашата лична модерна комбинация.   Характеристика: Материали: въглеродни влакна, въже paracord, неръждаема стомана Размери: диаметър на въжето 5 мм                   диаметър на закопчалката 6 mm   Магнитна закопчалка от въглеродни влакна с основа от неръждаема стомана Елементи от въглеродни влакна с чисто гланцово покритие Тегло: 12 гр Цвят: бял   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Карбонова гривна Lotus Jasper

Zak Code

Карбонова гривна Lotus Jasper

45.00€

Карбонова гривна Lotus Jasper Ръчно изработена гривна от мъниста от полускъпоценен камък естествен лотос яспис.  Естественият лотос яспис влияе позитивно по време на стрес. Неговата енергия ни помага да се чувстваме по-спокойни, помага да подобрим настроението си и да създадем усещане за вътрешна хармония и баланс. Повишава духа и настроението, но без да води до „еуфория“, при която концентрацията се губи, а просто създава връзка с естествения пулс на любовта. Поради своята динамична енергия, Естественият лотос яспис е отличен камък за успокояване на гнева и напрежението. Подходящ за зодиите: Лъв, Дева, Скорпион Като допълнение към стилния дизайн е забележителната и уникалната магнитна карбонова закопчалка, изработена от неръждаема стомана с покритие от 100% истински карбон, проектирана с внимание в детайла от майсторите на Zak Code. Всички карбонови елементи са със специален 3D high gloss завършек. Карбоновата гривна "Lotus Jasper” се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики: Мъниста естествен лотос яспис 8мм Магнитна карбонова закопчалка със стоманена основа 3D High Gloss покритие на карбона   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери гривни. Моля измерете китка си стегнато с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. МОЛЯ НЕ ДОБАВЯЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЪЛЖИНА. Ние ще добавим допълнителна дължина, в зависимост от Вашия размер. Повече инструкции може да прочетете на нашата страница Размери  Тук може да разгледате още карбонови гривни от Carbon Touch.
Показани 1 от 9 | 138 (16 Страници)