Карбонови КОЛИЕТА

Колието е бижу, което носим около врата. Често е и най-голямото и забележимо украшение което носим. Често като негов синоним се използват думите огърлица и висулка, но това не е съвсем правилно, тъй като са различни по своята същност. Огърлицата е колие, което се носи около врата, докато висулката е бижу, което се носи окачено на верижка. Какви са обаче видовете колиета и как да изберете вашето?

Покажи описание

 

Видове колиета

Основно колиетата се разделят на дамски и мъжки в зависимост от това за кого са предназначени. По-голямо е разнообразието на дамските, но разбира се и мъжките украшения не са за пренебрегване. 

При създаването на един накит може да се използват различни суровини – благородни метали, мъниста, кристали Swarovski, камъчета, карбон и др. Всичко останало е въпрос на вдъхновение и виждане на неговия дизайнер.

Една красива и качествена огърлица е ефективен начин да изпъкнеш между масата от хора и да привлечеш техните погледи. Дамското нежно и изискано бижу може да подчертае индивидуалността на всяка дама. Важно е обаче да подберете добре спрямо неговия подходящ материал и размер.

 Според дължината им те се делят на:

 

  • - Тип „яка“ - дължина от 30 до около 33 см.
  • - Колието по врата - дължина от 35 до 40 см.
  • - Тип „принцеса“ – дължина от 42 до 48 см.
  • - Тип „матине“ – дължина 50 до 64 см.
  • - Тип „опера“ - дължина от 66 до 90 см
  • - Тип „въже“ -  дължина от 94 см до 120 см.

 

Мъжките колиета обикновено се носят по-дълги, горе долу на нивото на гърдите. Те по-често са с тънка каишка и с висулка. От значение е и материала, от който са изработени. През годините мъжете залагаха на масивните и здрави вериги от злато, сребро или стомана, но напоследък много добре се приемат и нови високотехнологични материали като карбона. Това е така, защото той се асоциира със спортните коли и бързите скорости.

Как да изберете подходящото колие?

Изборът изцяло зависи от формата на деколтето на дрехата, която ще носите, и повода, по който го слагате. 

⬢  Форма на деколтето – от изключително значение е да подберете правилното бижу спрямо деколтето на дрехата, с която сте облечени. Украшението трябва да бъде в границите на деколтето и да се побира в него или да бъде извън него и да пада свободно върху дрехата. 

⬢  Размер – важно е да подберете и правилния размер. Няма прекалено  малък размер, но има прекалено голям. Ако прекалите с размера рискувате да привлечете много погледи, но няма да бъдат позитивни в голямата си част.

⬢  Дизайн и цветове – в зависимост от дизайна огърлиците могат да бъдат нежни и романтични или екстравагантни и екзотични. Внимавайте със съчетанието на цветовете. Черните бижута отиват на всичко, но ако искате да заложите на цветно атрактивно колие, хубаво е основният цвят на дрехите ви да е един. 

⬢  Според повода – разнообразието от украшения е огромно. Има такива, които са по-семпли и са подходящи за ежедневна употреба. Големите камъни, масивните колиета, експресивните цветове са по-подходящи за официални поводи, където искате да грабнете погледа на присъстващите.

Не забравяйте да вземете предвид вашата възраст и телосложение, защото дори най-красивите бижута могат да загубят част от блясъка си, ако бъдат поставени неправилно. 

Какви колиета предлагаме в онлайн магазин Carbon Touch?

При нас няма да намерите голямо разнообразие от различни материали и типове бижута. Ние залагаме на един емблематичен материал – карбонът и всички наши продукти са изработени от него. Той е достатъчно атрактивен с уникалната си шахматна плетка, която може да бъде силно подчертана, от бляскаво лакираната му повърхност. Бижута от карбон са изчистени в типичния за него графитено черен цвят. За да внесат повече блясък и елегантност нашите дизайнери добавиха камъни Swarowski и стоманени свързващи елементи. Всички мъжки и дамски накити от карбон са с уникална магнитна карбонова закопчалка, специално разработена от нашите майстори. Стил, високотехнологичен материал и класа, това са топ характеристиките на нашите колиета.

Мъжки и дамски колиета от карбон

Защо да се доверите на Карбон Тъч?

Мъжките и дамски колиета от карбон с марката ZakCode са с безупречно качество и са изработени от нас по собствен дизайн. Те са изцяло ръчна изработка и всяко едно е уникално. Тъй като сме производител на ювелирни изделия държим на перфекционизма в най-малкия му детайл, затова всяко изделие е придружено от сертификат за качество на използваните материали и произход. При нас можете да очаквате и различни приятни изненади като редовни намаления на цените, сезонни и месечни кампании, изгодни условия за връщане или замяна на покупките. Очакваме Ви!

Видове колиета

Как да изберете подходящото колие?

Какви колиета предлагаме в онлайн магазин Carbon Touch?

Защо да се доверите на Карбон Тъч?

Показани 1 от 9 | 32 (4 Страници)
Карбоново колие Hexagon
Нов

Zak Code

Карбоново колие Hexagon

65.00€

Карбоново колие Hexagon Впечатляващо двойно геометрично колие, изработено от масивен истинско карбон с матово покритие. Колието се предлага с две верижки от неръждаема стомана в сребърен и черен цвят. Магнитната закопчалка от неръждаема стомана е сигурна и е идеално допълнение към другите съединителни елементи от неръждаема стомана. Колието се предлага в удобна торбичка за съхранение и елегантна кутия за подарък. Придружава се от сертификат за използваните материали.   Можете да комбинирате това специално бижу с Карбонови обеци Hexagon или Hexagon Crystals.   Характеристики Масивна структура от 12 слоя 100% истински карбон Матово покритие Кръгла верижка Rolo от неръждаема стомана - ∅ 3 мм – черен и сребърен цвят Магнитна закопчалка от неръждаема стомана ( 22,50 х 10 мм отвор: 3 мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Тегло: 20 гр Размери на малката висулка: 25 х 30 мм; 3 мм дебелина Размери на голямата висулка: 50 х 55 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Flower
Нов

Zak Code

Карбоново колие Flower

59.00€

Карбоново колие Flower Деликатно и нежно двойно колие, изработено от масивен истинско карбон с матово покритие. Колието се предлага с две верижки от неръждаема стомана в сребърен и черен цвят. Магнитната закопчалка от неръждаема стомана е сигурна и е идеално допълнение към другите съединителни елементи от неръждаема стомана. Колието се предлага в удобна торбичка за съхранение и елегантна кутия за подарък. Придружава се от сертификат за използваните материали.   Можете да комбинирате това специално бижу с Карбонови обеци Flower и Карбонова Арома гривна Flower.   Характеристики Масивна структура от 12 слоя 100% истински карбон Матово покритие Кръгла верижка Rolo от неръждаема стомана - ∅ 3 мм – черен и сребърен цвят Магнитна закопчалка от неръждаема стомана ( 22,50 х 10 мм отвор: 3 мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Тегло: 20 гр Размери на малката висулка:  ∅ 15 мм; 3 мм дебелина Размери на голямата висулка: ∅ 25 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Geometric

Zak Code

Карбоново колие Geometric

75.00€

Карбоново колие Geometric Ако търсите абстрактно и различно колие, можете да изберете нашия модел Geometric, изработен от въглеродни влакна (карбон) с дълбоко 3D гланц ефект. Дизайнът на това карбоново колие е семпъл за любителите на класическите форми, но абстрактен, за да привлича погледите и любопитството на останалите.  Форма на бижуто е масивна, изработена от 16 слоя истински карбон. Колието се предлага с метална верига, която може да бъде удължена по желание на клиента. Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики: Характеристика: • Масив - 16 слоя от истински карбон • 3D дълбоко гланцово покритие • Метална 2 мм верига • Тегло: 15 gr • Размери на висулката: 80x40 mm; 4 мм дебелина   Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Round
Нов

Zak Code

Карбоново колие Round

59.00€

Карбоново колие Round Геометрично нежно двойно колие, изработено от масивен истинско карбон с матово покритие. Колието се предлага с две верижки от полиестер в сребърен и черен цвят. Магнитната закопчалка от неръждаема стомана е сигурна и е идеално допълнение към другите съединителни елементи от неръждаема стомана. Колието се предлага в удобна торбичка за съхранение и елегантна кутия за подарък. Придружава се от сертификат за използваните материали.   Можете да комбинирате това специално бижу с Карбонови обеци Round    Характеристики Масивна структура от 12 слоя 100% истински карбон Матово покритие Кръгла верижка от полиестер - ∅ 2 мм – черен и сребърен цвят Магнитна закопчалка от неръждаема стомана ( 22,50 х 10 мм отвор: 3 мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Тегло: 20 гр Размери на малката висулка: ∅ 25 мм; 3 мм дебелина Размери на голямата висулка:∅ 40 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Stars
Нов

Zak Code

Карбоново колие Stars

65.00€

Карбоново колие Stars Впечатляващо двойно колие, изработено от масивен истинско карбон с матово покритие. Колието се предлага с две верижки от неръждаема стомана в сребърен и черен цвят. Магнитната закопчалка от неръждаема стомана е сигурна и е идеално допълнение към другите съединителни елементи от неръждаема стомана. Колието се предлага в удобна торбичка за съхранение и елегантна кутия за подарък. Придружава се от сертификат за използваните материали.   Можете да комбинирате това специално бижу с Карбонови обеци Stars.   Характеристики Масивна структура от 12 слоя 100% истински карбон Матово покритие Кръгла верижка Rolo от неръждаема стомана - ∅ 3 мм – черен и сребърен цвят Магнитна закопчалка от неръждаема стомана ( 22,50 х 10 мм отвор: 3 мм) Съединителни елементи от неръждаема стомана. Тегло: 20 гр Размери на малката висулка:∅ 20 мм; 3 мм дебелина Размери на голямата висулка: ∅ 40 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Black Cross
Промоция -5%

Zak Code

Карбоново колие Black Cross

94.05€

99.00€

Карбоново колие Black Cross Масивно колие от карбон с 3D high gloss ефект иинкрустирани 18 черни кристала.  Изтъчнено и провокативно бижу, което ще привлича вниманието със солидната си структура от 16 пласта истински карбон. Перфектното допълнение към стилния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана. Нашите майстори, специално разработиха уникална магнитна закопчалка, която също е произведена от карбон. Полиестерната каишка може да се удължи по желание на клиента.  Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия. Характеристики • Масив от 16 слоя истински карбон • 3D high gloss покритие  • 18 черни кристала от Swarovski (∅ 3мм) • Каишка – кръгъл полиестер ∅ 2мм с дължина 16 inch (40см) (18 inch – 45см) (20 инча – 50см) (22 инча -55см); Може да се направи и по-дълга по желание на клиента -24 инча дължина на каишката (60см) • Магнитна карбонова закопчалка (дължина 25 мм; 5 мм дебелина) • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Тегло: 7 гр • Размери на висулката: 62 x 39 x 3 мм; 3 мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Black Super Star Hig...
Промоция -30%

Zak Code

Карбоново колие Black Super Star Hig...

45.50€

65.00€

Карбоново колие Black Super Star High Gloss   Красиво колие от въглеродни влакна с дълбок 3D high gloss ефект.   Висулката е масивна, изработена от 16 слоя карбон, a за повече блясък са добавени три черни кристала.  Перфектното допълнение към модерния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана. Нашите майстори специално разработиха уникалната, магнитна закопчалка, която също е произведена от карбон. Полиестерната каишка може да се удължи по желание на клиента.  Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия. Характеристики • Масив от 16 слоя истински карбон • 3D high gloss покритие  • 3 черни кристала Swarovski (∅ 3мм) • Каишка – кръгъл полиестер ∅ 2мм с дължина 22 инча (55см) (или 20 инча – 50см); Може да се направи и по-дълга по желание на клиента -24 инча дължина на каишката (60см) • Магнитна карбонова закопчалка (дължина 25 мм; 5 мм дебелина) • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Тегло: 6 гр • Размери на висулката:  ∅ 45мм, 4мм дебелина  Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Dog Tag
Промоция -10%

Zak Code

Карбоново колие Dog Tag

53.10€

59.00€

Карбоново колие Dog Tag Красиво колие от стомана и въглеродни влакна с дълбок 3D high gloss ефект. Плочката е масивна, изработена от стомана и 4 слоя карбон. Перфектното допълнение към стилния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана. Нашите майстори специално разработиха уникалната, магнитна закопчалка, която също е произведена от карбон. Полиестерната каишка може да се удължи по желание на клиента.  Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики • Масив от 4 слоя истински карбон • 3D high gloss покритие  • Плочка от стомана • Каишка – кръгъл полиестер ∅ 2мм с дължина 22 инча (55см) (или 20 инча – 50см); Може да се направи и по-дълга по желание на клиента -24 инча дължина на каишката (60см) • Магнитна карбонова закопчалка (дължина 25 мм; 5 мм дебелина) • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Тегло: 15 гр • Размери на колието: 22.70 x 39.10 x1.92 мм Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Карбоново колие Blue Cross
Промоция -30%

Zak Code

Карбоново колие Blue Cross

45.50€

65.00€

Карбоново колие Blue Cross Красиво колие от масивен карбон , с инкрустирана специална тъкан, наподобяваща карбон в син цвят с дълбок 3D high gloss ефект. Синият  карбон е изработен от Texalium тъкан, която перфетно се съчетава с всяко карбоново бижу, тъй като текстурата й е много близка до тази на истинския карбон. Перфектното допълнение към стилния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана. Нашите майстори, специално разработиха уникална магнитна закопчалка, която също е произведена от карбон. Полиестерната каишка може да се удължи по желание на клиента.  Колието се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия.   Характеристики • Масив от 16 слоя истински карбон • 3D high gloss покритие  • Вложка от синя Texalium тъкан • Каишка – кръгъл полиестер ∅ 2мм  с дължина 16 inch (40см) (или 18 inch – 45см) • Магнитна карбонова закопчалка (дължина 25 мм; 5 мм дебелина) • Съединителни елементи от неръждаема стомана. • Тегло: 7 гр • Размери на висулката: 62 x 39 x 3 мм , 3мм дебелина Забележка: Възможна е поръчка на различни размери каишки на колиетата.  Mоля измерете врата си с шивашки сантиметър или конец и линия и изберете подходящия за Вас размер от падащото меню. За повече инструкции моля прочетете страницата ни Размери    Тук можете да намерите повече карбонови колиета от Carbon Touch.
Показани 1 от 9 | 32 (4 Страници)