Карбонови КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

Ключодържателите са доста търсен аксесоар с цел реклама на даден бранд. Лесно могат да бъдат персонализирани с лого на фирма и да бъдат подарявани. Те са различни ценови класове и са изработени от различни материали – пластмаса, метал, кожа, карбон, дърво и др.  Много модели от дамските колекции са също и аксесоари за чанта. Сред най-търсените са луксозните, оригинални ключодържатели, както и рекламните такива. Интерес представляват и тези с вграден чип тип – флашка с USB памет. Те са предпочитани за събития и конференции, когато трябва да раздадеш презентации и материали.

Покажи описание

 

Какви са видовете ключодържатели

Основно формите могат да се разделят на два вида

  • - Ключодържатели за жени – дамите предпочитат по-нежните модели, например сърце, детелина, мече и т.н с инкрустирани камъни Сваровски за повече блясък. Често те са и аксесоар за чанта.
  • - Ключодържатели за мъже – мъжете най-често търсят ключодържатели за кола, брандови и рекламни аксесоари за ключове. 

Какви модели ни очакват в онлайн магазин Carbon Touch

Всички модели, които създаваме в Карбон Тъч са изработени от високотехнологичния и иновативен материал – карбон. Той е изключително лек и същевременно в пъти по-здрав от стоманата. Ние произвеждаме както собствени модели аксесоари за ключове, така и ключодържатели по поръчка. Могат да бъдат както масивни, от множество пластове карбон, така и с 3D гланц лаково покритие. Осигуряваме и възможност за персонализация посредством UV печат на лого или вграждане на метална плочка в карбонова основа.

Рекламни ключодържатели от карбон

Формите са въпрос на вашето въображение, като можем да изработим почти всякакви плоски форми, но също така не ни спират и 3D обемните и интересни ключодържатели.  Рекламните ключодържатели с печат са много подходящ рекламен сувенир за подарък: с цел популяризиране на вашата марка, за корпоративни събития, за семинари, за рекламни мероприятия, за фирмени празници или лични празници. На пазара има огромно предлагане на  този тип аксесоар, но ако искате да бъдете различни, доверете се на нас, тъй като карбонът е символ на лукс, класа, мощност и сила взаимствана от спортните автомобили.

Защо да купим от онлайн магазин Карбон Тъч

Защото нашите ключодържатели от карбон са уникални и изключително леки. Дори и най-големите ни модели тежат по-малко от 4-5 грама.  А теглото е от значение, особено, когато ти се налага да носиш няколко връзки ключове или пък една, но с много на брой ключове. Най-същественото обаче е това, че те могат да бъдат изработени във форма по ваше желание.

Персонализирани ключодържатели по поръчка от карбон

Стараем се непрекъснато разширяваме асортимента си от карбонови ключодържатели, но ако вие самите имате някаква идея не се притеснявайте, а се свържете с нас. С радост ще  изработим нужния продукт за вас. Тъй като сме производител, можем да предложим едни от най-конкурентни цени, както и бърза доставка при поръчка онлайн. Очакваме ви!

Какви са видовете ключодържатели

Какви модели ни очакват в онлайн магазин Carbon Touch

Защо да купим от онлайн магазин Карбон Тъч

Показани 1 от 9 | 11 (2 Страници)
Карбонов ключодържател Bone

Carbon Touch

Карбонов ключодържател Bone

16.00€

Карбонов ключодържател Bone Стилният карбонов ключодържател е част от нашата специална линия модни аксесоари от карбон. Изработен е от масивен 8 пласта карбон с дебелина 1,5мм. Първоначално изрязан на цифрово програмна машина, всеки ключодържател е ръчно обработен от машите майстори с внимание в детайла, което е гаранция за постоянно високо качество. За уникалната визия е използвана специална технология за създаване на матирания Premium завършек на продукта.  Можете да поставите логото на вашата компания и да го превърнете в перфектния подарък за вашите клиенти или партньори. Продуктът се предлага в елегантна картонена кутийка, която също може да бъде персонализирана.    Характеристики:  Материал: 100% карбон Тегло: 5 гр. Завършек – мат Размер: 6 см 60мм Д х 16 мм Ш х 1,5мм В   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател Bullet...

Carbon Touch

Карбонов ключодържател Bullet...

33.00€

Карбонов ключодържател Bullet Black Стилният карбонов ключодържател е част от нашата специална линия модни аксесоари от карбон. Изработен е от масивен 8 пласта карбон с дебелина 1,5мм. Първоначално изрязан на цифрово програмна машина, всеки ключодържател е ръчно обработен от машите майстори с внимание в детайла, което е гаранция за постоянно високо качество. За уникалната визия е използвана специална технология за създаване на матирания Premium завършек на продукта.  Към карбоновата плочка добавихме и отваряем куршум, изработен от черна неръждаема стомана 316L, в който можете да съхранявате дребни предмети.   Характеристики:  Материал: 100% карбон, стомана Тегло: 5 гр. карбон; 28 гр. стомана Завършек – мат Размер: 6 см 60мм Д х 16 мм Ш х 1,5мм В   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател Bullet...

Carbon Touch

Карбонов ключодържател Bullet...

33.00€

Карбонов ключодържател Bullet Silver Стилният карбонов ключодържател е част от нашата специална линия модни аксесоари от карбон. Изработен е от масивен 8 пласта карбон с дебелина 1,5мм. Първоначално изрязан на цифрово програмна машина, всеки ключодържател е ръчно обработен от машите майстори с внимание в детайла, което е гаранция за постоянно високо качество. За уникалната визия е използвана специална технология за създаване на матирания Premium завършек на продукта.  Към карбоновата плочка добавихме и отваряем куршум, изработен от черна неръждаема стомана 316L, в който можете да съхранявате дребни предмети.   Характеристики:  Материал: 100% карбон; неръждаема стомана Тегло: 5 гр. карбон; 28 гр стомана Завършек – мат Размер: 6 см 60мм Д х 16 мм Ш х 1,5мм В   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател Ducati

Carbon Touch

(5/5):
rating

Карбонов ключодържател Ducati

59.00€

Карбонов ключодържател Ducati Ръчно изработен масивен ключодържател от карбон със стоманена халка за ключове. Релефно лого Ducati. Специално 3D блестящо лак покритие за повече ефект и дълбочина на материала. Гладък и приятен на допир.  Размери: 4 см х 3,5 см  
Карбонов ключодържател High G...

Carbon Touch

Карбонов ключодържател High G...

9.00€

Карбонов ключодържател High Gloss  Имаме удоволствието да ви представим нашата нова линия карбонови ключодържатели с Gloss ефект и необятни възможности за форма и размер. Изработени от 100% истински карбон с дълбок 3D пиано лак ефект, тези ключодържатели привличат погледа и са приятни на допир. Персонализирани с логото на вашата компания те са идеален инструмент за фирмени събития или промоции, както и страхотен рекламен подарък за Вашите клиенти. Можете да добавите елегантна картонена кутийка, която също може да бъде персонализирана.    Характеристики:  Материал: 100% карбон Тегло: 4гр. Завършек – пиaно лак 3D gloss Размер: и форма: по задание на клиента Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател гол...

Carbon Touch

Карбонов ключодържател гол...

19.00€

Карбонов ключодържател голям Стилният карбонов ключодържател е част от нашата специална линия модни аксесоари от карбон. Изработен е от масивен 8 пласта карбон с дебелина 1,5мм. Първоначално изрязан на цифрово програмна машина, всеки ключодържател е ръчно обработен от машите майстори с внимание в детайла, което е гаранция за постоянно високо качество. За уникалната визия е използвана специална технология за създаване на матирания Premium завършек на продукта.  Можете да поставите логото на вашата компания и да го превърнете в перфектния подарък за вашите клиенти или партньори. Продуктът се предлага в елегантна картонена кутийка, която също може да бъде персонализирана.    Характеристики:  Материал: 100% карбон Тегло: 5 гр. Завършек – мат Размер: 6 см 60мм Д х 16 мм Ш х 1,5мм В   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател мал...

Carbon Touch

Карбонов ключодържател мал...

16.00€

Карбонов ключодържател малък Стилният карбонов ключодържател е част от нашата специална линия модни аксесоари от карбон. Изработен е от масивен 8 пласта карбон с дебелина 1,5мм. Първоначално изрязан на цифрово програмна машина, всеки ключодържател е ръчно обработен от машите майстори с внимание в детайла, което е гаранция за постоянно високо качество. За уникалната визия е използвана специална технология за създаване на матирания Premium завършек на продукта.  Можете да поставите логото на вашата компания и да го превърнете в перфектния подарък за вашите клиенти или партньори. Продуктът се предлага в елегантна картонена кутийка, която също може да бъде персонализирана.    Характеристики:  Материал: 100% карбон Тегло: 4гр. Завършек – мат Размер: 4 см 40mm Д х 12 мм Ш х 1,5мм В Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател Dice
Промоция -20%

Zak Code

Карбонов ключодържател Dice

100.00€

125.00€

Карбонов ключодържател Dice Ексклузивен ключодържател от въглеродни влакна с модерен Premium matt завършек изцяло ръчна изработка. Висулката е масивна, изработена от 4 слоя карбонс инкрустирани 21 бели кристал Swarovski.  Перфектното допълнение към стилния дизайн са съединителните елементи от неръждаема стомана, както и халката с диаметър  30 мм. Ключодържателят се предлага в удобна за съхранение торбичка и елегантна подаръчна кутия. Характеристики • Масив от 4 слоя истински карбон • Premium matt завършек • 21 бели кристали Swarovski (∅ 3мм) • Съединителни елементи от неръждаема стомана, халка  (∅ 30 мм) • Тегло: 15 гр • Размери на висулката:  19 x 19 мм; 95 мм дължина Производител: Карбон Тъч БГ ООД, България Карбон Тъч БГ ООД е българска компания, която е собственик на марката за карбонови бижута Zak Code. За нашите бижута ние използваме кристали Swarovski® Branded Crystals, закупени от официален представител на Swarovski Elements в България. Ние нямаме афилиейт отношения със Swarovski, нито сме оторизиран представител на продукти Swarovski®. Swarovski няма задължението да поправя, заменя или да предоставя каквато и да е услуга във връзка с продукти, закупени от нас. Търговската марка Swarovski® е регистрирана търговска марка и принадлежи на Swarovski AG.   Тук можете да намерите повече карбонови ключодържатели от Carbon Touch.
Карбонов ключодържател Zak Co...

Zak Code

Карбонов ключодържател Zak Co...

9.00€

Карбонов ключодържател Zak Code Ключодържател от истински карбон с марката Zak Code и 3D High Gloss Effect. Изработен от 100% истински въглеродни влакна с впечатляващ 3D high gloss, той привлича окото и е приятен на допир. Можем да изработим същия модел ключодържател, персонализиран с логото на вашата фирма. Това може да бъде идеалния подаръкт за Вашите корпоративни събития или промоции, както и голям промоционален подарък за Вашите клиенти. Можете да добавите елегантна картонена кутия, която също може да бъде персонализирана.   Характеристика: Материал: 100% въглеродни влакна Тегло: 4 гр Finish - 3D high gloss Размери: - 40 мм дебелина ∅ 3 мм   Тук можете да намерите повече карбонови ключодържатели от Carbon Touch.
Показани 1 от 9 | 11 (2 Страници)