Авто части от карбон

Автомобилни детайли

 

Автомобилите ни стават все по-умни, технологиите стават все по-футуристични, а ние очакваме съвсем скоро да станат факт и самоуправляващите се превозни средства. 

В духа на развиващата се автомобилна индустрия карбонът намира своята роля в създаването на специални интериорни и екстериорни детайли като капаци, огледала, волани и други. 

 

Така не просто осигурявате здравина и дълготрайност на елементите, но и добавяте стилния и невъзможен да се сбърка емблематичен вид, който карбонът внася със своя графитено-черен цвят.

Carbon Touch специализира в производството на автомобилни детайли за интериора като декоративни лайсни, елементи по таблото на колата, волани, но също така произвеждаме и екстериорни компоненти като предни капаци за автомобили, огледала, брони и т.н

Освен карбон в автомобилите Карбон Тъч се развива дейността си и в сферата на моторите. Произвеждаме предни и задни калници за мотоциклети, капачки за резервоари, декоративни детайли, капаци за огледала и др. Разгледайте част от реализираните ни проекти с авто и мото тунинг детайли от карбон.

 

Мерцедес S карбонов интериор