Carbon Touch - всичко от карбон

Компанията


Карбон Тъч ООД е млада, но високотехнологична Българска компания, създадена през 2012 г. от професионалисти с дългогодишен опит в производството на карбонови елементи.   


Всичко в Carbon Touch се произвежда на едно място – равновесие в свят на хора и машини. Идеите, тяхното развитие, окончателната визия на аксесоар и опаковка, тяхното производство – всичко това е плод на сплотен и мотивиран екип от професионалисти. Да не използваме подизпълнители - това ни позволява да застанем зад думите си пред Вас спокойни. 

Компанията Carbon Touch

 

Carbon Touch развива собствено технологично ноу хау, с цел да се усъвършенства използването на композитни материали чрез новаторски дизайн, инженеринг и производство, което позволява на компанията да навлиза в различни отрасли.

 

 Качеството на продуктите с марката Carbon Touch e гарантирано от няколко неща:   

 

  •   ⬢ Емблематичният материал карбон – изключително лек и много здрав.
  •   ⬢ Различните начини и материали за неговата обработка ни позволяват да го извадим смело от болидите на F1 и Hi-Tech играчките за мъже, за да го направим Ваш спътник в ежедневието – различен и приятен.
  •   ⬢ Гарант за качество са и ръцете на всеки един от нашите майстори, през които преминават детайлите в различните етапи на производство.
  •   ⬢ Личното ни отношение помага и при тестване на всеки готов продукт, за да сме сигурни в пълния комфорт, който ще Ви осигури по време на ползване.

 

Нашите продукти от карбон носят безпрецедентна производителност и стил в широк  диапазон от приложения - от потребителски стоки до  промишлено производство. Добавете експертнити насоки и персонализирани възможности на нашия  екип и няма да има ограничение за това, което  можем да постигнем заедно.

 

Добре дошли в света на високотехнологичните материали - Светът на Carbon Touch!

Компанията Carbon Touch