Dobreff Design

Продукти, добавени за сравняване: (0)
Показани 1 от 9 | 34 (4 Страници)
Карбонов диван Universe  Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов диван Universe

16,990.00€

Карбонов диван Universe  Футуристичен високотехнологичен дизайн, базиран на прецизна геометрия, модерен външен вид с луксозен 3D ефект. Можете да направите иновативния си интериор по-жив и уютен, като добавите привлекателен елемент - ярък черен диван с червен акцент. Чистите линии и стилното кожено покритие на модулния диван от карбон на Dobreff Design са идеални за модерна отворен дневна . Гърбът и подлакътниците предлагат максимален комфорт чрез ергономичните възглавници, облечени в черна телешка кожа. И двата подлакътника представляват скрити шкафове, които могат да се отварят с едно леко докосване със специален механизъм. Идеални са за съхраняване на вашата колекция от отлежали напитки и чаши.    Впечатляващи характеристики: съвременен вид ръчна изработка направен от 100% истински карбон модулна секция естествена телешка кожа здрава метална конструкция направен по поръчка в България стандартно време за изработка 8-10 седмици   Размери: 280 х 220 х 78 cm Тук можете да намерите още мебели от карбон, изработени от Carbon Touch.
Карбонов нож за хранене Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов нож за хранене

Цена по запитване

Карбонов нож за хранене Карбоновият нож за хранене е част от колекцията аксесоари за дома на Dobreff Design, направена от Carbon Touch. Тя е израз на креативността и уменията на нашите майстории, като използваме високотехнологичния материал карбон или въглеродни влакна.  Елегантният и стилен нож за хранене е изработен от неръждаема стомана с ръчно персонализирана дръжка от карбон (въглеродни влакна). Идеалното допълнение към декорацията на вашата маса. Ако искате да впечатлите гостите си сервирайте ястията си в карбонови чинии и със специални прибори за хранене. Важно: От съображения за безопасност не препоръчваме използването на съдомиялна машина. Препоръчваме миене на ръка. Размери: …… ... см х ……. см Тегло: ……… .. g Материали: 100% въглеродни влакна - 240 g / m2, неръждаема стомана Finish - premium мат ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов поднос за кафе Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов поднос за кафе

349.00€

Карбонов поднос за кафе КАРБОНОВИЯТ ПОДНОС ЗА КАФЕ е част от луксозната колекция DOBREFF DESIGN на Carbon Touch и  e перфектния начин за декориране на Вашата дневна или спалня с изискани аксесоари. Използвайте го със стил, за да впечатлите гостите си, докато сервирате кафето и напитките или просто го поставяте върху нощното си шкафче и се насладете на сутрешното си кафе. Изработен от висококачествен технологичен материал - карбон, с типичното за колекцията матово покритие, този поднос за кафе представлява много добро и интелигентно решение за хора, които обичат да украсяват дома си с модернистични и красиви предмети. Изцяло ръчна изработка от 8 слоя 100% истински карбон, което му позволява да бъде много лек, но здрав същевременно, тежейки само около 236 грама. Използвана е специална техника за третиране на въглеродните влакна, за да се постигне типичното Premium матово покритие. Това покритие ви позволява да усетите структурата и влъкната на тъканта, докато се наслаждавате на съвременния матов ефект. Тъй като този артикул е ръчно изработен от нашите майстори, може да има малки разлики във формата и размера. Важно: Моля, не го използвайте в съдомиялна машина или микровълнова фурна.   Материали: 100% истински въглеродни влакна - 240 g / m2 Тегло: 236 гр. Покритие - уникален Premium матов финиш Размери: 38,1 см х 25,65 см х 3,3 см Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов Свещник Голям Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов Свещник Голям

99.00€

Карбонов Свещник Голям Големият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за три свещи с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса. Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведен от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. Изцяло ръчна изработка, този карбонов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи. Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см. Размери: 26,2см Д х 4,6см Ш х 6,1см В Тегло: 47гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2 Завършек - мат Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов свещник малък Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов свещник малък

79.00€

Карбонов свещник малък Малкият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за една свещ с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса. Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведен е от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium matt завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект.  Изцяло ръчна изработка, този каронов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи. Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см. Характеристики Размери: 19,1см Д х 4,3см Ш х 4,1см В Тегло: 34гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2 Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов шезлонг Carbo Leaf Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонов шезлонг Carbo Leaf

13,900.00€

Карбонов шезлонг Carbo Leaf Карбоновият шезлонг Carbo Leaf е вдъхновен от естествена форма на листата. Той е проектиран и произведен в България,  Визуалното въздействие на карбонът (въглеродните влакна) като материал умишлено е оставено открито, което придава на шезлонга серия от отражения, които са типични за материала. Столът е изработен от здрава масивна структура от истински карбон, което създава изключителна твърдост, издръжливост и елегантен вид. Секцията на легловата част е направена от множество слоеве въглеродни нишки. Бялата матова нано-боя, с която е покрита горната повърност на лежащата част, придава приятно сатенено усещане при допир. Всеки шезлонг има вградена табелка от неръждаема стомана със сериен номер на всеки стол.  Шезлонгът Carbo Leaf бе удостоен с 3тото място и получи Наградата на Публиката в изложението Техномебел през 2018г. Carbo Leaf се предлага със специално формована възглавница за максимален комфорт на клиента. Материал: 100% истински карбон Тегло: 6,5 кг Размери: ........ x ............ x ..... cm Изработка по поръчка в България. Стандартно време за производство 8-10 седмици Тук можете да намерите още мебели от карбон, изработени от Carbon Touch.
Карбонова ваза Premium  Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонова ваза Premium

199.00€

Карбонова ваза Premium  Футуристичната карбонова ваза е неразделна част от емблематична за Carbon Touch линия от луксозни аксесоари DOBREFF DESIGN. Моделирана е от 3 пласта карбон с Premium matt завършек.  Изработена от висококачествен технологичен материал, тази модерна и иновативна ваза се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведена от 100% истински карбон и с ъглов дизайн, тя пресъздава уменията и въобажението на нашите майстори. Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави вазата здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. Във вътрешността на вазата има подвижна стъклена вложка, в която да поставяте естествени цветя, а ако искате да поставите сухи, тя лесно може да се извади. Изцяло ръчна изработка, вазата ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.  Дори и да не поставите цветя в нея тя може да бъде използвана като прекрасна склуптура за любителите на продуктите от карбонови влакна. Характеристики: Материал: 100% карбон  Завършек - мат Тегло: 181гр. Размери: 12,2см Д х 12,2см Ш х 39,4см В Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова вилица Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонова вилица

Цена по запитване

Карбонова вилица Карбоновата вилица за хранене е част от колекцията аксесоари за дома на Dobreff Design, направена от Carbon Touch. Тя е израз на креативността и уменията на нашите майстории, като използваме високотехнологичния материал карбон или  въглеродни влакна.  Елегантна и стилна вилица за хранене. Тя е изработена от неръждаема стомана с ръчно персонализирана дръжка от карбон (въглеродни влакна). Идеалното допълнение към декорацията на вашата маса. Ако искате да впечатлите гостите си сервирайте ястията си в карбонови чинии и със специални прибори за хранене. Важно: От съображения за безопасност не препоръчваме използването на съдомиялна машина. Препоръчваме миене на ръка. Размери: …… ... см х ……. см Тегло: ……… .. g Материали: 100% въглеродни влакна - 240 g / m2, неръждаема стомана Finish - premium мат ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова лампа Big Floor Lamp Магазин Dobreff Design

Dobreff Design

Карбонова лампа Big Floor Lamp

Цена по запитване

Карбонова лампа Big Floor Lamp Холна стояща лампа с ефектни страни от блестящи 3D панели, изработени от естествен карбон. Панелите са релефни със структура наподобяваща страниците на диамант. Те са гладки и лакирани, а структурата на карбона се вижда в дълбочина. Самата лампа е изградена на стабилна метална основа. Осветлението се осъщесвява от LED ленти са поставени от двете страни на лампата по височината на конструкцията. Може да се управлява с дистанционно управление и има различни режими на светлина. Модерна линия лампи, изработени от карбон, които няма да останат незабелязани във вътрешността на вашата стая. Тези лампи са идеално допълнение към нашия карбонов диван Universe, тъй като и двете са част от колекцията луксозни мебели Dobreff Design. Характеристика: Метална основа на лампата Материал: панели от въглеродни влакна Размер: 28 см (ширина) x 150 см (височина) x 4 см (дебелина)
Показани 1 от 9 | 34 (4 Страници)