Blog

Дървото на живота символика и значение

Дървото на живота е популярен и универсален символ в различните култури и религии. Той има множество различни значения. Неговата история в дълга и богата, но не принадлежи на една специфична култура, тъй като се използва в целия свят от векове. 

Повече

10 бижута, които всяка жена трябва да притежава

Има определени аксесоари, които всяка жена трябва да притежава. И това е особено валидно за бижутата. Бижутата не са просто „черешката“ на един завършен тоалет. В някои култури по света бижутата са си цял тоалет.  Ето затова решихме да представим на вашето внимание няколко идеи как да създадете собствена колекция от задължителни бижута, които трябва да имате в гардероба си. 

Повече

Българско представителство на изложенито Index Дубай 2019

От 15 до 19ти септември 2019г. в  Dubai World Trade Centre, Дубай, ОАЕ се проведе най-голямото международното изложение за Близкия Изток и Северна Африка– IndexDubai, част от “Middle East Design and Hospitality Week 2019”посветено на интериорния дизайн. Това е най-мащабното дизайнерско изложение, което свързва архитекти, интериорни дизайнери, разработчици и специалисти по поръчки с нови марки и стартиращи тенденции.

Повече

Какво не знаете за появата на копчетата за ръкавели?

Копчетата за ръкавели или ботунели както още се наричат са малки, декоративни аксесоари, с които се закопчават удължените двойни френски маншети на ръкавите на ризите. Копчета за ръкавели се поставят само на специални ризи, чийто маншети са двойно по-дълги от стандартните и се прегъват на две нагоре.

Повече

10 любопитни факта за карбона Какво не знаем?

Карбонът е един от най-интересните и иновативни в съвременния свят материали. Най-важното, което трябва да знаем за карбона е, че това са въглеродни нишки в специална плетка, като техният брой може да варира от 3000 и да достигне до 12 000 броя нишки.Повече

Под каква форма карбонът може да улесни деня ни?

Напредването на технологиите и съвременната наука се стремят ежедневно да оптимизират начина ни на живот, предоставяйки ни нови и модерни алтернативи на продуктите във всекидневието ни.

Повече
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)