Марки

Карбон Тъч БГ ООД e български производител на елементи и детайли от карбон. Нашите марки представят различни сфери от производството ни.

 

 Carbon Touch – ние произвеждаме продукти и решения за различните индустрии и b2b клиенти в широк спектър от производства. Повече продукти може да разгледате тук.


Dobreff Design е нашата марка за луксозни аксесоари и мебели за дома. Повечето продукти са вдъхновени от естествени елементи и феномени като морските вълни, листата на дърветата, дълбочината на морето, нощното небе и т.н пресъздадени с високотехнологични материали и модерен облик.  Изработени са ръчно предимно от карбон (въглеродни нишки), който е много здрав и изключително лек материал. Ново поколение Луксозен материал – Ново поколение Луксозни мебели. Може да разгледате повече тукZak Code -  Нашата линия дамски и мъжки бижута Zak Code са изработени от карбон, камъни Swarovski и стоманени елементи. Колекцията ни залага на класическите стилни форми, но същевременно и любителите на екстравагантни и алтернативни бижута ще могат да намерят своя любим аксесоар при нас.  Разгледайте колекцията тук.