Карбонова стойка за вино Luxury

Карбонова стойка за вино Luxury

(0/5):
rating
699.00€

Карбоновата стойка за вино е изработена от истински карбон, а долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Стилна, уникална, изискана и блестяща повърхност с 3D ефект,  който позволява да се види структурата на карбона в дълбочина. Перфектният аксесоар да съгранявате в легнало положение вината си в къщи!

 

Размери: ................cm

Тегло: ...........

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 , желязна основа

Завършек: 3D high gloss luxury

Карбонова стойка за вино Luxury 

Карбоновата стойка за вино е част от луксозната линия за home decor DOBREFF DESIGN.  Тя представлява красив и  абстрактен  аксесоар както за декорация на дома, така и за удобство, тъй като Ви дава възможност да съхранявате любимите си вина в хоризонтално положение спрямо препоръките на опитните винари. Бутилката вино е „закована“ във въздуха като с магичен ефект, оставяйки илюзията, че е свободно стояща във въздуха без да пада.

Изработена от 100% истински карбон - тя застава стабилно и сигурно.  Долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност чрез желязна основа. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

Налична е в два варианта: HIGH GLOSS LUXURY and PREMIUM MATT

 

HIGH GLOSS LUXURY – стилна, уникална, изискана и блестяща повърхност. Покритието създава 3D ефект,  който позволява да се види структурата на карбона в дълбочина.

PREMIUM MATT– модерна,  кадифена на пипане матирана повърхност. Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави стойката здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект.

 

Размери: ................... cm

Тегло: ..............

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 , желязна основа

Завършек: 3D high gloss luxury

Тук можете да намерите още мебели от карбон, изработени от Carbon Touch.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър