Карбонови аксесоари ЗА ОФИСА

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Карбонов телбод

Carbon Touch

Карбонов телбод

69.00€

Карбонов телбод Един от представителите на колекцията карбонови офис аксесоари на Carbon Touch е елегантният телбод с формата на клещи.  Той е префектното допълнение към вашите офис аксесоари и същевременно пръв помощник на бюрото. Цялата му повърхност е изработена 100% истински карбон – материал доскоро използаван в F1 и космическата индустрия. Използвана е специална технология за придобиване на матирания Premium завършек на материала. Можете да усетите кадифения допир на материала и неговата структура. И не на последно място тя е с така модерния напоследък матиран завършек, който ще запази външния му вид непокътнат във времето. Работи с телчета 10/4. Захваща до 10 листа. Продуктът се предлага в елегантна торбичка, прибрана в картонена кутийка, на която може да поставите логото на вашата компания и да превърнете телбода в уникален подарък за вашите партньори. Характеристики: Материал: 100% карбон Тегло: 131гр. Завършек – мат Размери: 15,2 см Д х 6,9 см Ш х 2,8 см В   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонова визитка

Carbon Touch

Карбонова визитка

6.00€

Карбонова визитка Карбонова визитна картичка с Premium matt завършек. Изработена от 2 слоя истински карбон с Premium matt завършек.  Визитните картички, които произвеждаме са изцяло ръчна изработка, от създаването на карбоновите листа до ръчно изрязаните ъгли и полираните повърхности. Изработка на индивидуален дизайн. Възможност за едностранен или двустранен пълноцветен печат. Минимално количество за поръчка 50бр. Предлагаме Ви да станете собственик на уникален ръчно изработен аксесоар, който съчетава класа, издръжливост и безусловен престиж. Материал: 100% карбон - 240 гр/м2 Тегло: 4 гр.  Завършек – Premium matt Размер:  90 мм х 50 мм х 0,5 мм   Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонова подложка за мишк...

Carbon Touch

Карбонова подложка за мишк...

59.00€

Карбонова подложка за мишка квадратна За да завършите иновативната и модерна визия на вашето бюро и да привличате вниманието на вашите партньори ще се нуждаете от още един от нашите атрактивни офис аксесоари, а именно подложка за мишка. Но не каква да е, а изработена 100% истински карбон в две оформи спрямо вашите нужди и вкус - квадратна или кръгла Карбоновите подложки за мишка също са изработени посредством специалната ни технология за придобиване на матиран Premium завършек на материала. На допир са като кадифе, но същевременно се усеща релефната структура на материала. Продуктите се предлагат в стилна картонена кутийка, на която може да поставите логото на вашата компания и да превърнете подложката за мишка в уникален подарък за вашите партньори. Характеристики: Материал: 100% карбон Завършек – мат Размери: 200 мм Д х 200 мм Ш Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонова подложка за мишк...

Carbon Touch

Карбонова подложка за мишк...

59.00€

Карбонова подложка за мишка кръгла За да завършите иновативната и модерна визия на вашето бюро и да привличате вниманието на вашите партньори ще се нуждаете от още един от нашите атрактивни офис аксесоари, а именно подложка за мишка. Но не каква да е, а изработена 100% истински карбон в две оформи спрямо вашите нужди и вкус - кръгла или квадратна. Карбоновите подложки за мишка също са изработени посредством специалната ни технология за придобиване на матиран Premium завършек на материала. На допир са като кадифе, но същевременно се усеща релефната структура на материала. Продуктите се предлагат в стилна картонена кутийка, на която може да поставите логото на вашата компания и да превърнете подложката за мишка в уникален подарък за вашите партньори. Характеристики: Материал: 100% карбон Завършек – мат Размери:  ∅195мм  Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонова стойка за визитк...

Carbon Touch

Карбонова стойка за визитк...

39.00€

Карбонова стойка за визитки за бюро Един от основните продукти, част от колекцията карбонови офис аксесоари на Carbon Touch, е визитникът за бюро. Той е компактен, удобен, елегантен. Чрез него можете да държите бизнес картичките си подредени и достъпни върху бюрото. Изработен от 100% истински карбон – материал доскоро използаван в F1 и космическата индустрия -затова е и ултра лек – само 12гр. Използваната специална технология за придобиване на матирания Premium завършек на материала дава усещане за кадифе при допир и гарантира изкючителна устойчивост на външния вид във времето. Предназначен е за около 20 визитни картички. Персонализирана с логото на вашата компания, този продукт е страхотен подарък за Вашите партньори и клиенти. Характеристики:   Материал: 100% карбон  Тегло: 17гр.  Завършек – мат  Побира –20 визитки  Размери: 9,1 см Д х 4,3 см Ш х 1,8 см В Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонова флаш памет Key

Carbon Touch

Карбонова флаш памет Key

39.00€

Карбонова флаш памет Key Колко пъти ви се е случвало да се ядосвате, че нямата USB флаш памет във вас? А какво ще кажете ако тя бъде и във формата на вашите ключове? Готино нали? Ами тогава запознайте се с този карбонов USB продукт. Новата USB флаш памет във формата на ключ е изработена е от 100% истински карбон. Снабдена е с 8GB чип памет 2.0. Изцяло ръчна изработка, тази „флашка“ е лека и здрава.  Използвана е специална технология за придобиване на матирания Premium завършек на материала. Усеща се структурата на материала и неговият релеф при допир. Персонализирана с логото на вашата компания тя е идеален инструмент за Вашите фирмени събития, както и страхотен подарък за ключови партньори и клиенти. Характеристики: Материал: 100% карбон Тегло: 4гр. Завършек – Premium matt Чип – 8GB - 2.0 Размери: - 45mm Д х 24 мм Ш х 5мм В Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)