Карбонов свещник малък

Карбонов свещник малък

(0/5):
rating
79.00€

Малкият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за една свещ с 15мм диаметър.

Размери: 19,1см Д х 4,3см Ш х 4,1см В

Тегло: 34гр.

Материали: 100% карбон 240 g/m2

Карбонов свещник малък

Малкият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за една свещ с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса.

Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети.

Произведен е от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium matt завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. 

Изцяло ръчна изработка, този каронов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см.

Характеристики

Размери: 19,1см Д х 4,3см Ш х 4,1см В

Тегло: 34гр.

Материали: 100% карбон 240 g/m2

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Продукти
Размери 50х40х130
Цвят бял

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър