Карбонов Свещник Голям

Карбонов Свещник Голям

(0/5):
rating
99.00€

Големият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за три свещи с 15мм диаметър. Идеалното допълнение към украсата на Вашата изискана и стилна маса.

Размери: 26,2см Д х 4,6см Ш х 6,1см В

Тегло: 47гр.

Материали: 100% карбон - 240 g/m2

Завършек - мат

Карбонов Свещник Голям

Големият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за три свещи с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса.

Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети.

Произведен от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект.

Изцяло ръчна изработка, този карбонов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см.

Размери: 26,2см Д х 4,6см Ш х 6,1см В

Тегло: 47гр.

Материали: 100% карбон - 240 g/m2

Завършек - мат

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.

Продукти
Размери 50х40х130
Цвят бял
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър