Карбонова фруктиера Premium

Карбонова фруктиера Premium

(0/5):
rating
199.00€

Красивата карбонова “фруктиера“ с Premium мат завършек е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN. Моделирана е от 3 пласта карбон, без добавка на допълнителни поддържащи материали, което я прави ултра лека

Размери: 56см Д х 8см Ш х 5см В

Тегло: 41гр. 

Материали: 100% карбон -240 g/m2

 

Карбонова фруктиера Premium

Красивата “фруктиера“, която ние условно нарекохме така, тъй като бихте могли да подредите върху нея каквото ви хрумне, е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN.

Черният цвят на карбона перфектно контрастира с ярките цветове на плодовете, което я прави пефректното допълнение към украсата на Вашата маса.


Изработена от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, тази фруктиера се обособява като едно много добро и смело решение, за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети.

Произведена от 100% истински карбон и малко магия от страна на нашите майстори – тя застава стабилно и сигурно. Моделирана е от 3 пласта карбон, без добавка на допълнителни поддържащи материали, което я прави ултра лека. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом, както в ежедневието ви, така и по време на Вашите специални празнични поводи.

PREMIUM MATT– модерна,  кадифена на пипане матирана повърхност. Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави стойката здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. 

 

Характеристики

Размери: 56см Д х 8см Ш х 5см В

Тегло: 41гр. 

Материали: 100% карбон -240 g/m2

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър