Карбонова стойка за вино Premium

Карбонова стойка за вино Premium

(0/5):
rating
249.00€

Карбоновата стойка за вино е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN.  Тя е изработена от 3 пласта истински карбон и е изключително лека, затова долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Стилна, уникална, изискана повърхност с Premium matt ефект,  който позволява да се почуства кадифената структурата на карбона в дълбочина.

Размери 40.6 x 4.8 x 25.4 cm

Тегло163 гр

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 

Завършек -  Premium mattе

 

 

 

Карбонова стойка за вино Premium 

Карбоновата стойка за вино е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN.  Тя представлява красив и смел аксесоар както за декорация на дома, така и за удобство, тъй като ви дава възможност да съхранявате любимите си вина в хоризонтално положение спрямо препоръките на опитните винари. Бутилката вино е „закована“ във въздуха като с магичен ефект, оставяйки илюзията, че е свободно стояща във въздуха без да пада.

Изработена от 100% истински карбон и малко магия от страна на нашите майстори – тя застава стабилно и сигурно.  Тъй като материалът, от който е изработена  - 3 пласта карбонови влакна, я прави ултра лека долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

PREMIUM MATT– модерна,  кадифена на пипане матирана повърхност. Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави стойката здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект.

Характеристики:

Размери40.6 x 4.8 x 25.4 cm

Тегло: 163 гр

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 

Завършек - Premium matt
 

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър