Карбонова стойка за вино High Gloss

Карбонова стойка за вино High Gloss

(0/5):
rating
299.00€

Карбоновата стойка за вино е изработена от 3 пласта истински карбон и е изключително лека, затова долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Стилна, уникална, изискана и блестяща повърхност с 3D ефект,  който позволява да се види структурата на карбона в дълбочина.

Размери: 40.6 x 4.8 x 25.4 cm

Тегло: 173 гр.

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 

Завършек: 3D high gloss luxury

 

 

 

Карбонова стойка за вино High Gloss 

Карбоновата стойка за вино е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN.  Тя представлява красив и смел аксесоар както за декорация на дома, така и за удобство, тъй като ви дава възможност да съхранявате любимите си вина в хоризонтално положение спрямо препоръките на опитните винари. Бутилката вино е „закована“ във въздуха като с магичен ефект, оставяйки илюзията, че е свободно стояща във въздуха без да пада.

Изработена от 100% истински карбон и малко магия от страна на нашите майстори – тя застава стабилно и сигурно.  Тъй като материалът, от който е изработена  - 3 пласта карбонови влакна, я прави ултра лека долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

Налична е в два варианта: HIGH GLOSS LUXURY and PREMIUM MATT

HIGH GLOSS LUXURY – стилна, уникална, изискана и блестяща повърхност. Покритието създава 3D ефект,  който позволява да се види структурата на карбона в дълбочина.

Размери: 40.6 x 4.8 x 25.4 cm

Тегло: 173 гр.

Материали: 100% карбон - 240 g/m2 

Завършек: 3D high gloss luxury

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър