Карбонова ваза Premium

Карбонова ваза Premium

(0/5):
rating
199.00€

Футуристичната карбонова ваза от 3 пласта карбон с Premium завършек. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.

Характеристики:

Материал: 100% карбон 

Завършек - мат

Тегло: 181гр.

Размери: 12,2см Д х 12,2см Ш х 39,4см В

Карбонова ваза Premium 

Футуристичната карбонова ваза е неразделна част от емблематична за Carbon Touch линия от луксозни аксесоари DOBREFF DESIGN. Моделирана е от 3 пласта карбон с Premium matt завършек. 

Изработена от висококачествен технологичен материал, тази модерна и иновативна ваза се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети.

Произведена от 100% истински карбон и с ъглов дизайн, тя пресъздава уменията и въобажението на нашите майстори.

Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави вазата здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. Във вътрешността на вазата има подвижна стъклена вложка, в която да поставяте естествени цветя, а ако искате да поставите сухи, тя лесно може да се извади.

Изцяло ръчна изработка, вазата ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.  Дори и да не поставите цветя в нея тя може да бъде използвана като прекрасна склуптура за любителите на продуктите от карбонови влакна.

Характеристики:

Материал: 100% карбон 

Завършек - мат

Тегло: 181гр.

Размери: 12,2см Д х 12,2см Ш х 39,4см В

Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър