Карбонови аксесоари ЗА ДОМА

Показани 1 от 9 | 23 (3 Страници)
Карбонов джобен нож Victorinox

Carbon Touch

Карбонов джобен нож Victorinox

89.00€

Карбонов джобен нож Victorinox  Джобен нож модел Ranger grip 53 на швейцарската марка Victorinox с допълнителна карбонова обработка от Carbon Touch. Произведен от квалифицирани швейцарски майстори, този нож е перфектният джобен помощник, когато сте навън, тъй като освен изключително острие е снабден и с отверка, пинсети, клечка за зъби. Доработката от професионалисти с дългогодишен опит в производството на изделия от карбон, превръща този продукт в уникат. Допълнителното покритие на дръжкката е от 100 % истински карбон, като са запазени линиите на оригиналната дръжка. Стилен, изискан, модерен дизайн с Permium matt ефект, който приляга перфектно в ръката без да се хлъзга. Карбоновите елементи са изключително леки - добавиме едва 5гр към оригиналното тегло на ножчето. Можете да усетите леко релефната структура на карбона, като самото усещане при допир е нежно и приятно като кадифе.   Характеристики: Тегло: 115 g Размер: 130 mm (13 х 3,1 х 1,8 см) Цвят: графит черен Материал: стомана, карбон Опаковка: картонена кутия - 130 mm острие - Safety lock (блокиране на острието срещу самоволно затваряне при работа) - Отвертка за кръстати винтове Phillips - Халка за ключодържател или верижка - Клечка за зъби - Пинсети   Производител: Victorinox SA  Страна на произход: Швейцария Допълнителни карбонови елементи: Carbon Touch Ltd, България   Carbon Touch Ltd. е българска компания, която предоставя следпродажбени услуги по персонализиране и не е свързана с Victorinox, нито е оторизиран търговец на продукти на Victorinox. Victorinox не е задължен да поправя, заменя или по друг начин да обслужва продаваните от нас продукти. Търговските марки на Victorinox са регистрирани търговски марки на Victorinox, AG. Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонов поднос за кафе

Dobreff Design

Карбонов поднос за кафе

349.00€

Карбонов поднос за кафе КАРБОНОВИЯТ ПОДНОС ЗА КАФЕ е част от луксозната колекция DOBREFF DESIGN на Carbon Touch и  e перфектния начин за декориране на Вашата дневна или спалня с изискани аксесоари. Използвайте го със стил, за да впечатлите гостите си, докато сервирате кафето и напитките или просто го поставяте върху нощното си шкафче и се насладете на сутрешното си кафе. Изработен от висококачествен технологичен материал - карбон, с типичното за колекцията матово покритие, този поднос за кафе представлява много добро и интелигентно решение за хора, които обичат да украсяват дома си с модернистични и красиви предмети. Изцяло ръчна изработка от 8 слоя 100% истински карбон, което му позволява да бъде много лек, но здрав същевременно, тежейки само около 236 грама. Използвана е специална техника за третиране на въглеродните влакна, за да се постигне типичното Premium матово покритие. Това покритие ви позволява да усетите структурата и влъкната на тъканта, докато се наслаждавате на съвременния матов ефект. Тъй като този артикул е ръчно изработен от нашите майстори, може да има малки разлики във формата и размера. Важно: Моля, не го използвайте в съдомиялна машина или микровълнова фурна.   Материали: 100% истински въглеродни влакна - 240 g / m2 Тегло: 236 гр. Покритие - уникален Premium матов финиш Размери: 38,1 см х 25,65 см х 3,3 см Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов Свещник Голям

Dobreff Design

Карбонов Свещник Голям

99.00€

Карбонов Свещник Голям Големият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за три свещи с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса. Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведен от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. Изцяло ръчна изработка, този карбонов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи. Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см. Размери: 26,2см Д х 4,6см Ш х 6,1см В Тегло: 47гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2 Завършек - мат Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонов свещник малък

Dobreff Design

Карбонов свещник малък

79.00€

Карбонов свещник малък Малкият карбонов свещник е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN и е предназначен е за една свещ с 15мм диаметър. Черният цвят на карбона перфектно е подчертан от пламъка на свещите, което прави свещника идеалното допълнение към украсата на вашата маса. Изработен от висококачествен технологичен материал, с характерна за линията вълнообразна форма, този свещник се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведен е от 3 пласта 100% истински карбон, с частична добавка на допълнителни поддържащи материали, което го прави лек, но същевременно стабилен. Използвана е специална техника за обработка на карбона, за да се постигне Premium matt завършек. Този завършек позволява да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект.  Изцяло ръчна изработка, този каронов аксесоар ще внесе уют, стил и красота във Вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи. Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на свещи по-високи от 15см. Характеристики Размери: 19,1см Д х 4,3см Ш х 4,1см В Тегло: 34гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2 Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова ваза Premium

Dobreff Design

Карбонова ваза Premium

199.00€

Карбонова ваза Premium  Футуристичната карбонова ваза е неразделна част от емблематична за Carbon Touch линия от луксозни аксесоари DOBREFF DESIGN. Моделирана е от 3 пласта карбон с Premium matt завършек.  Изработена от висококачествен технологичен материал, тази модерна и иновативна ваза се обособява като едно много добро и смело решение за хората, които обичат да декорират дома си с модернистични и красиви предмети. Произведена от 100% истински карбон и с ъглов дизайн, тя пресъздава уменията и въобажението на нашите майстори. Използвана е специална техника за обработка на карбона, която прави вазата здрава, можете да усетите плетката и структурата на материала и същевременно да се насладите на модерния матиран ефект. Във вътрешността на вазата има подвижна стъклена вложка, в която да поставяте естествени цветя, а ако искате да поставите сухи, тя лесно може да се извади. Изцяло ръчна изработка, вазата ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.  Дори и да не поставите цветя в нея тя може да бъде използвана като прекрасна склуптура за любителите на продуктите от карбонови влакна. Характеристики: Материал: 100% карбон  Завършек - мат Тегло: 181гр. Размери: 12,2см Д х 12,2см Ш х 39,4см В Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова купа за плодове Ha...

Carbon Touch

Карбонова купа за плодове Ha...

2,500.00€

Ние от Carbon Touch сме наистина горди да представим най-новия член на нашето семейство от home decor аксесоари за дома - КАРБОНОВА КУПА ЗА ПЛОДОВЕ "HATS OFF". Тя бе представена за първи път през септември на Index Dubai 2019 - Най-голямото международно изложение за Близкия Изток и Северна Африка за интериорен дизайн. Изключителният дизайн е създаден от инж. Симона Грошевска от Българското студио за интериорен и продуктов дизайн - SiDesign и представлява елегантна дамска лятна шапка с периферия. За нас беше удоволствие да изработим тази уникална купа от най-модерния и иновативен материал - карбон (въглеродните влакна). Купата има сложна крива структура и е многопластова. Отличава с изключителна здравина и елегантен вид. Въпреки ниското тегло от само 800гр, тя ще остане стабилна и сигурна на вашата маса. Друга впечатляваща характеристика на кръглата карбонова фруктиера е дълбокото триизмерно блестящо покритие на материала в цвят тюркоаз. Гладката повърхност отразява светлината и свети в различни цветови нюанси.   Материал: 100% истински карбон Ръчна изработка Тегло: 0,8 кг Размери: 60 см По поръчка в България. Стандартно време за изпълнение 4 седмици Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова сосиера 5,6 x 1,5 CM

Dobreff Design

Карбонова сосиера 5,6 x 1,5 CM

39.00€

Карбонова сосиера 5,6 x 1,5 CM Луксозната линия продукти и аксесоари за дома DOBREFF DESIGN на Carbon Touch e израз на творчеството и умението на нашите майстори да използват високотехнологичния материал карбон. Карбоновите сосиери са част от тази линия съвременни и иновативни аксесоари за дома. Всички те са изцяло ръчна изработка – от 100% истински карбон. Изработени от стъклена основа, подходяща за хранене, с карбоново покритие в долната й част. Може да се насладите на прекрасния 3D high gloss ефект, който създава стъклото. Тъй като всяка сосиера е ръчно изработена от нашите майстори без натиск и вакум, ще откриете малки несъвършенства, като въздушни мехурчета в стъклото. Вярваме, че това допринася за природата и историята зад ръчно изработения продукт, което прави всяка една чиния уникална по своя начин. Тези сосиери ще внесат уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.   Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на миялна машина за почистването на сосиерите и посудата. Моля не поставяйте чиниите в микровълнова печка, тъй като има възможност от повреда на повърхността на материала   Размери: 5,6 x 1,5 см   Тегло: 40 гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2, стъкло Завършек - 3D high gloss ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова сосиера 6 X 1,2 CM

Dobreff Design

Карбонова сосиера 6 X 1,2 CM

39.00€

Карбонова сосиера 6 X 1,2 CM Луксозната линия продукти и аксесоари за дома DOBREFF DESIGN на Carbon Touch e израз на творчеството и умението на нашите майстори да използват високотехнологичния материал карбон. Карбоновите сосиери са част от тази линия съвременни и иновативни аксесоари за дома. Всички те са изцяло ръчна изработка – от 100% истински карбон. Изработени от стъклена основа, подходяща за хранене, с карбоново покритие в долната й част. Може да се насладите на прекрасния 3D high gloss ефект, който създава стъклото. Тъй като всяка сосиера е ръчно изработена от нашите майстори без натиск и вакум, ще откриете малки несъвършенства, като въздушни мехурчета в стъклото. Вярваме, че това допринася за природата и историята зад ръчно изработения продукт, което прави всяка една чиния уникална по своя начин. Тези сосиери ще внесат уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи.   Важно: От съображения за сигурност не препоръчваме използването на миялна машина за почистването на сосиерите и посудата. Моля не поставяйте чиниите в микровълнова печка, тъй като има възможност от повреда на повърхността на материала   Размери: 6 x 1,2 см   Тегло: 40 гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2, стъкло Завършек - 3D high gloss ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова стойка за вино High...

Dobreff Design

Карбонова стойка за вино High...

299.00€

Карбонова стойка за вино High Gloss  Карбоновата стойка за вино е част от луксозната линия DOBREFF DESIGN.  Тя представлява красив и смел аксесоар както за декорация на дома, така и за удобство, тъй като ви дава възможност да съхранявате любимите си вина в хоризонтално положение спрямо препоръките на опитните винари. Бутилката вино е „закована“ във въздуха като с магичен ефект, оставяйки илюзията, че е свободно стояща във въздуха без да пада. Изработена от 100% истински карбон и малко магия от страна на нашите майстори – тя застава стабилно и сигурно.  Тъй като материалът, от който е изработена  - 3 пласта карбонови влакна, я прави ултра лека долната й част е утежнена и подсилена за по-добра стабилност. Изцяло ръчна изработка, тя ще внесе уют, стил и красота във вашия дом както в ежедневието ви, така и по време на вашите специални празнични поводи. Налична е в два варианта: HIGH GLOSS LUXURY and PREMIUM MATT HIGH GLOSS LUXURY – стилна, уникална, изискана и блестяща повърхност. Покритието създава 3D ефект,  който позволява да се види структурата на карбона в дълбочина. Размери: 40.6 x 4.8 x 25.4 cm Тегло: 173 гр. Материали: 100% карбон - 240 g/m2  Завършек: 3D high gloss luxury Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Показани 1 от 9 | 23 (3 Страници)