Карбонова пушка Keppeler High Gloss

Карбонова пушка Keppeler High Gloss

(0/5):
rating
0.00€

Ако сте истински почитател на карбона, ние можем да добавим няколко слоя карбон върху любимата ви пушка. От вас зависи да изберете дали харесвате матово или бляскаво 3D покритие.

Направи запитване

Карбонова пушка Keppeler High Gloss

Фен ли сте на новите високотехнологични материали като карбона? Материал, най-известен от състезателните спортове, който се отличава с висока якост и изключително ниско тегло.

Можем да покрием вашата оригинална дървена пушка със слоеве от 100% истински въглеродни влакна и да я направим здрава и издръжлива.

Специалното 3D high gloss покритие ще направи така, че пушката ви да изглежда като истински шедьовър на изкуството. Можете да видите в дълбочина материала и неговата уникална текстура.

Ако искате да промените дизайна на пушката си и да й придадете по-модерен вид, ние бихме могли да ви помогнем. Не се колебайте да ни изпратите запитване.

 

Производител: Keppeler – Technische Ebtwicklungen GmbH

Страна на произход: Германия

Допълнителни карбонови елементи: Carbon Touch Ltd, България

 

Carbon Touch Ltd. е българска компания, която предоставя следпродажбени услуги по персонализиране и не е свързана с Keppeler , нито е оторизиран търговец на продукти на Keppeler . Keppeler не е задължен да поправя, заменя или по друг начин да обслужва продаваните от нас продукти. Търговските марки на Keppeler са регистрирани търговски марки на Keppeler – Technische Ebtwicklungen GmbH

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър