КАРБОНОВИ ПРОДУКТИ ПО ПОРЪЧКА

Покажи описание

Карбонови продукти по поръчка

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Карбонов нож за хранене

Dobreff Design

Карбонов нож за хранене

Цена по запитване

Карбонов нож за хранене Карбоновият нож за хранене е част от колекцията аксесоари за дома на Dobreff Design, направена от Carbon Touch. Тя е израз на креативността и уменията на нашите майстории, като използваме високотехнологичния материал карбон или въглеродни влакна.  Елегантният и стилен нож за хранене е изработен от неръждаема стомана с ръчно персонализирана дръжка от карбон (въглеродни влакна). Идеалното допълнение към декорацията на вашата маса. Ако искате да впечатлите гостите си сервирайте ястията си в карбонови чинии и със специални прибори за хранене. Важно: От съображения за безопасност не препоръчваме използването на съдомиялна машина. Препоръчваме миене на ръка. Размери: …… ... см х ……. см Тегло: ……… .. g Материали: 100% въглеродни влакна - 240 g / m2, неръждаема стомана Finish - premium мат ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова вилица

Dobreff Design

Карбонова вилица

Цена по запитване

Карбонова вилица Карбоновата вилица за хранене е част от колекцията аксесоари за дома на Dobreff Design, направена от Carbon Touch. Тя е израз на креативността и уменията на нашите майстории, като използваме високотехнологичния материал карбон или  въглеродни влакна.  Елегантна и стилна вилица за хранене. Тя е изработена от неръждаема стомана с ръчно персонализирана дръжка от карбон (въглеродни влакна). Идеалното допълнение към декорацията на вашата маса. Ако искате да впечатлите гостите си сервирайте ястията си в карбонови чинии и със специални прибори за хранене. Важно: От съображения за безопасност не препоръчваме използването на съдомиялна машина. Препоръчваме миене на ръка. Размери: …… ... см х ……. см Тегло: ……… .. g Материали: 100% въглеродни влакна - 240 g / m2, неръждаема стомана Finish - premium мат ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Карбонова пушка Blaser Matte

Carbon Touch

Карбонова пушка Blaser Matte

Цена по запитване

Карбонова пушка Blaser Matte Фен ли сте на новите високотехнологични материали като карбона? Материал, най-известен от състезателните спортове, който се отличава с висока якост и изключително ниско тегло. Можем да покрием вашата оригинална дървена пушка със слоеве от 100% истински въглеродни влакна и да я направим здрава и издръжлива. За въглеродните влакна използваме специална техника за обработка, за да се постигне матовото покритие. Ако искате да промените дизайна на пушката си и да й придадете по-модерен вид, ние бихме могли да ви помогнем. Не се колебайте да ни изпратите запитване.   Производител: Blaser Jagdwaffen GmbH Страна на произход: САЩ Допълнителни карбонови елементи: Carbon Touch Ltd, България   Carbon Touch Ltd. е българска компания, която предоставя следпродажбени услуги по персонализиране и не е свързана с Blaser, нито е оторизиран търговец на продукти на Blaser. Blaser не е задължен да поправя, заменя или по друг начин да обслужва продаваните от нас продукти. Търговските марки на Blaser са регистрирани търговски марки на Blaser Jagdwaffen GmbH
Карбонова пушка Keppeler High Gloss

Carbon Touch

Карбонова пушка Keppeler High Gloss

Цена по запитване

Карбонова пушка Keppeler High Gloss Фен ли сте на новите високотехнологични материали като карбона? Материал, най-известен от състезателните спортове, който се отличава с висока якост и изключително ниско тегло. Можем да покрием вашата оригинална дървена пушка със слоеве от 100% истински въглеродни влакна и да я направим здрава и издръжлива. Специалното 3D high gloss покритие ще направи така, че пушката ви да изглежда като истински шедьовър на изкуството. Можете да видите в дълбочина материала и неговата уникална текстура. Ако искате да промените дизайна на пушката си и да й придадете по-модерен вид, ние бихме могли да ви помогнем. Не се колебайте да ни изпратите запитване.   Производител: Keppeler – Technische Ebtwicklungen GmbH Страна на произход: Германия Допълнителни карбонови елементи: Carbon Touch Ltd, България   Carbon Touch Ltd. е българска компания, която предоставя следпродажбени услуги по персонализиране и не е свързана с Keppeler , нито е оторизиран търговец на продукти на Keppeler . Keppeler не е задължен да поправя, заменя или по друг начин да обслужва продаваните от нас продукти. Търговските марки на Keppeler са регистрирани търговски марки на Keppeler – Technische Ebtwicklungen GmbH
Карбонови капаци за Vertu Ayxta

Carbon Touch

Карбонови капаци за Vertu Ayxta

Цена по запитване

Луксозни капаци от 100% истински карбон за мобилен телефон Vertu Ayxta 100% ръчно изработени за лична употреба на един от нашите клиенти - истински фен на Vertu. HIgh gloss покритие. Специален лак за предпазване от надраскване на карбоновите елементи. Драскотините по металните части са в следствие от лична употреба.   Производител: Vertu Corp. Ltd. Страна на произход: Великобритания Допълнителни карбонови елементи: Carbon Touch Ltd, България   Carbon Touch Ltd. е българска компания, която предоставя следпродажбени услуги по персонализиране и не е свързана с Vertu, нито е оторизиран търговец на продукти на Vertu. Vertu не е задължен да поправя, заменя или по друг начин да обслужва продаваните от нас продукти. Търговските марки на Vertu са регистрирани търговски марки на Vertu Corp. Ltd. Тук можете да намерите повече корпоративни аксесоари от Carbon Touch.
Карбонови прибори за хране...

Dobreff Design

Карбонови прибори за хране...

Цена по запитване

Карбонови прибори за хранене комплект 2 бр. Карбоновият комплект прибори за хранене е част от колекцията аксесоари за дома на Dobreff Design, направена от Carbon Touch. Тя е израз на креативността и уменията на нашите майстории, като използваме високотехнологичния материал карбон или въглеродни влакна.  Комплектът включва нож и вилиза за хранене, изработени от неръждаема стомана с ръчно персонализирани дръжки от карбон (въглеродни влакна). Идеалното допълнение към декорацията на вашата маса. Ако искате да впечатлите гостите си сервирайте ястията си в карбонови чинии и със специални прибори за хранене. Важно: От съображения за безопасност не препоръчваме използването на съдомиялна машина. Препоръчваме миене на ръка. Размери: …… ... см х ……. см Тегло: ……… .. g Материали: 100% въглеродни влакна - 240 g / m2, неръждаема стомана Finish - premium мат ефект Тук можете да намерите повече карбонови аксесоари за дома от Carbon Touch.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)