За нас

 Компания

 Карбон Тъч е малка, млада и високотехнологична Българска компания, създадена през 2012 г. от професионалисти с дългогодишен опит в производството на карбонови елементи. 

Всичко в “Carbon Touch” се произвежда на едно място – равновесие в свят на хора и машини. Идеите , тяхното развитие, окончателната визия на аксесоар и опаковка, тяхното производство – всичко това е плод на сплотен и мотивиран екип от професионалисти. Да не използваме подизпълнители - това ни позволява да застанем зад думите си пред Вас спокойни. 

Carbon Touch развива собствено технологично ноу хау, с цел да се усъвършенства използването на композитни материали чрез новаторски дизайн, инженеринг и производство, което позволява на компанията да навлиза в различни отрасли.

Качеството на продуктите с марката Carbon Touch e гарантирано от няколко неща:  

 •     Емблематичният материал карбон – изключително лек и много здрав. Различните начини и материали за неговата обработка ни позволяват да го извадим смело от болидите на F1 и Hi-Tech играчките за мъже, за да го направим Ваш спътник в ежедневието – различен и приятен.
 •     Гарант за качество са и ръцете на всеки един от нашите майстори, през които преминават детайлите в различните етапи на производство. Личното ни отношение помага и при тестване на всеки готов продукт, за да сме сигурни в пълния комфорт, който ще Ви осигури по време на ползване.

Нашите продукти от карбон носят  безпрецедентна     производителност и стил в широк  диапазон от приложения - от потребителски стоки до  промишлено производство. Добавете експертните  насоки и персонализирани възможности на нашия  екип и няма да има ограничение за това, което  можем да постигнем заедно.

 

Добре дошли в света на високотехнологичните материали.

Екип 

Нашият екип е отлично подготвен и запознат с потенциала на композитните структуриЗапознати сме с производствените фази и употребата на композитни материали в широк мащаб. С лекота да ще доставим поръчкови висококачествени решения за нашите клиенти, защото имаме много добър опит в предоставянето на технологично напреднали решения с изключително сложни системи за управление на проекти.

 

 

Мисия

Нашата цел е да бъдем един от водещите Европейски производители на продукти на базата на въглеродни влакна.

Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да изберем точния композитен материал и форма, необходими за тяхното уникално приложение. Независимо дали имате нужда от единична прототипна част или нужда от доставка на хиляди компоненти, ние от Carbon Touch ще Ви доставим. Защото вярваме, че ще успеем, ако нашите клиенти успеят.

"Бъдете част от новото технологично бъдеще, като дадете живот на Вашите творчески проекти съвместно с нас".

Ценности:

 • Ние се стремим да направим най-висококачествените продукти от въглеродни влакна в Европа.
 • Ние сме устремени към превъзходно качество и дизайн.
 • Екипът ни е малък, но зареден с оптимизъм и ние оценяваме усилията на всички.
 • Управляваме клиентите и фирмените ресурси ефективно.
 • Ние сме прозрачни и честни в нашите бизнес проекти.
 • Ние даваме изключително обслужване на клиентите от идеята до крайния продукт.
 • Ние инвестираме в нашата репутация, защото уважаваме конфиденциалността на нашите отношения с клиентите и винаги изпълняваме задълженията си етично и професионално. 
 • Ние спазваме обещанията си и правим това, което казваме, че ще направим.
 • Ние сме жадни за нови предизвикателства.